Referencie

Ďakujem za opravu

5,0 rating
28. októbra 2020

Ďakujem Vám za opravu gamatky. Boli ste jedený kto mi bol ochotný prísť promptne – už na druhý deň vyriešiť moju nepríjemnú situáciu. Gamatka už funguje ako má. Ešte by som sa Vám raz chcela poďakovať za ochotu, že aj v týchto ťažkých časoch ste neváhali a prišli na pomoc.

Valika

Odporúčam

5,0 rating
3. októbra 2020

Bol som spokojný s Vašou službou. Ďakujem

Ján

Precíznosť a rýchlosť

5,0 rating
25. septembra 2020

Dobrý deň, precízny prístup revízneho technika Vašej spoločnosti, ako sa mi telefonicky ohlásil na dátum a hodinu revízie, tak toto všetko úplne dodržal. Kotol skontroloval , urobil zápis. Všetko prebehlo úplne k našej spokojnosti! V priebehu týždňa od môjho nahlásenia, je revízia vybavená a nemusím opätovne nič riešiť. Môžem len odporučiť! Táto firma /aj jej zamestnanec/, sa mi javí veľmi seriózna a spoľahlivá.

Jana Nemcová

Ďakujem

4,0 rating
16. septembra 2020

Ďakujem Vám za revíziu na mojej chalupe. Po pár rokoch to už bolo potrebné. Plyn nieje sranda.

František Gál Doľany

Všetko prebehlo podľa dohody

5,0 rating
9. septembra 2020

Ďakujeme za revíziu a utesnenie úniku plynu pred gamatkou.
Za opravu toho úniku ste nič neúčtovali čo sme boli milo prekvapený. V tejto dobe neslýchané. Ďakujeme

Ménthartoví

Veľká vďaka

5,0 rating
5. septembra 2020

Ďakujem Vám za revíziu aj vyčistenie. Kotol už ide ako hodinky.

Peter

Super

5,0 rating
2. septembra 2020

Som s Vami spokojná.

Natália Mezeyová

Som veľmi spokojný

5,0 rating
2. septembra 2020

Nerád niekoho hodnotím, ale musím Vás len pochváliť. Technik urobil revíziu kotla – ten bol v poriadku. Ale ohrievač vody v kúpeľni mal vysoké hodnoty (už neviem čoho) a mohli sme sa otráviť. Hneď sme ho odstavili a budeme prerábať ohrev vody. Aj keď to nieje zrovna príjemné, sme radi, že sa nikomu nič nestalo.

Zdenko Adam

Sme veľmi spokojní

5,0 rating
1. septembra 2020

Technik nám urobil revíziu gamatiek a aj ich vyčistil. Dlhé roky sa nám nik nechcel pustiť do gamatiek.
Ďakujeme ešte raz. Určite si Vás ešte zavoláme.

Anton Fusek

Super revízia aj poradenstvo

5,0 rating
28. augusta 2020

Ďakujem Vám za revíziu ale hlavne mi technik poradil ako kotol obsluhovať. Predošlí majitelia nás nechali v štichu.
Ste super!

Peter

Som spokojný

5,0 rating
22. augusta 2020

Technik super. Kotol môže zas fungovať celú zimu. Vďaka

Samuel

Spokojný

4,0 rating
10. augusta 2020

Bol som spokojný.

Adam

Sme spokojní

5,0 rating
5. augusta 2020

S revíziou sme boli spokojní.

Martin

Maximálna spokojnosť

5,0 rating
29. júla 2020

Ďakujem Vám za revíziu a vyčistenie gamatiek. Dlho som nevedela nájsť firmu ktorá robí gamatky a za rozumnú cenu.

Eva

Super

4,0 rating
21. júla 2020

Oceňujem iniciatívu, že ste nám dali leták do schránky. Prišlo nám to veľmi vhod. Technik bol veľmi šikovný – určite Vás budeme kontaktovať aj budúci rok. Ďakujem Ján

Ján

Spokojná

5,0 rating
8. júla 2020

Bola som Veľmi spokojná. Hlavne som nemusela čakať pol roka na technika. Bol u nás do 3 dní. Ďakujem

Lívia

Som spokojny

4,0 rating
7. júla 2020

Odborny pristup , som spokojny

Milan M

Profesionalny pristup

5,0 rating
6. júla 2020

Cenim si profesionalny pristup revizneho technika z zssd , mozem len odporucit

Dusan B